Tuesday, June 30, 2009

Dato Nik Aziz Nik Mat 3

1. Ternyata Dato Nik Aziz Nik Mat semakin sasau . Dia dah nyanyuk nampaknya. Pekara yang dibuatnya dan pekara yang diucapkannya semakin meraban dan jelas menunjukkan kenyanyukkannya .

2. Orangramai yang kononya kagum dengan kealimannya telah sedar sekarang bahawa Nik Aziz adalah seorang politikus yang sangat hipokrit. Dia sanggup menipu dan bercakap bohong demi mencapai matlamat perjuangan politiknya. Padanya berbohong dan menipu menjadi harus sekiranya pekara itu mengenai UMNO .

3. Arahannya kepada pucuk pimpinan Pas untuk menolak perbincangan dengan UMNO mengenai Kerajaan Perpaduan dan tunduk kepada tekanan PKR dan DAP menunjukkan betapa dungunya dia mengenai falsafah perjuangan Islam yang konon didukongnya.

4. Dia seterusnya menuduh UMNO sebagai komunis dan seperti ajaran sesat pula. Nik Aziz patut membuang serban dan jubah yang dipakainya kerana ia telah digelumangkan dengan tahi.

5. Wajarlah Nik Aziz berhenti saja berpolitik kerana wajah pembelitnya itu sangat bahaya kepada orang melayu dan agama Islam . Satu masa dulu dia pernah meminta Tun Dr Mahathir meletak jawatan sebagai Perdana Menteri . Hukum alam sudah sampai . Letaklah jawatan sebagai Menteri Besar kerana ramai yang dah sangat meluat dan jijik dengan tindak tanduknya yang dah merapu itu

No comments:

Post a Comment